marți, 31 iulie 2012

Assassin's Creed Revelations



Assassin's Creed Revelations este cel de-al patrulea joc al francizei si cel de-al trilea in care apare Ezio Auditore da Firenze fiind cel care incheie povestea sa si a lui Altair. 
Cei de la Ubisoft au reusit sa se intreaca pe ei insisi si au reusit sa faca din Revelations cel mai bun joc al francizei cu cel mai bun fir narativ.

Jocul ofera acelasi gameplay clasic ca si in jocurile precedente  Assassin's Creed, fiind un action/adventure clasic, acesta facand din modul singleplayer unul grozav.  In plus, fata de seriile precedente a fost adaugat  un sistem de crafting pentru diferite tipuri de bombe, necesare pentru a rezolva mai rapid anumite situaţii. Dar jocul nu se opreste aici, sistemul multiplayer care si-a facut debutul in jocul precedent al seriei, Brotherhood, a primit acum mai multe imbunatatiri semnificative astfel, te vei putea juca online cu prietenii.


Părţi BunePărţi Rele
  • combinaţia de joc şi lecţie de istorie
  • finalizează povestea lui Ezio Auditore
  • stilul artistic deosebit
  • multiplayer-ul proaspăt
  • porţiunile cu Altair sunt prea scurte
  • nivelurile cu Desmond
  • prea multe lucruri recilate din jocurile vechi
  • adiţii de gameplay nu tocmai inspirate

Daca acest review te-a facut sa iti doresti sa joci Assassin's Creed Revelations te invit sa il cumperi de pe site-ul oficial altex.ro la cel mai mic pret din Romania. Daca vei gasi in alta parte mai ieftin cei de la Altex iti vor returna de doua ori diferenta.
-Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition PC
-Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition PS3
-Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition XBOX 360

Iar daca deja ati jucat AC Revelations si va doriti sa explorati Statele Unite in timpul revolutiei va invit sa faceti o precomanda pe altex.ro a jocului Assassin's Creed III ce va fi lansat la sfarsitul acestui an pentru PS3XBOX 360, iar la inceputul anului viitor va fi lansata si versiunea de PC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu