duminică, 29 iulie 2012

LG Optimus One


In articolul precedent am vorbit despre primul meu telefon, dar de atunci am schimbat mai multe telefoane: Motorola W377, Samsung E250, Samsung MB3510, Nokia 5230 si telefonul despre care voi "vorbi" in urmatoarele randuri, LG P500 Optimus One.

Design: Cu dimensiunile de 113.5x59x13.3 si cantarind doar 129 grame, LG Optimus One este un telefon ce nu iti trage buzunarul in jos. Cu display de 3.2 inch (320x480) si cu un design rotunjit la colturi, acesta este exact cai trebuie adolescentului zilelor noastre.

Sistem de Operare si Aplicatii: Cu un procesor de (doar) 600MHz, device-ul vine preinstalat cu Android 2.2 Froyo putandu-se face upgrade la 2.3 Gingerbread. Dintre aplicatiile preinstalate de mentionat sunt clientul de Gmail, aplicatia YouTube si Live Wallpaper-ul cu frunze (preferatul meu), iar in momentul cand te conectezi la contul de Google Play poti descarca sute de aplicatii, doar sa ai destula memorie.

Multimedia: Telefonul are o camera de doar 3.15 MP, ce poate fotografia la 2048x1536 pixeli si filmeaza VGA cu 18fps. Mai ofera suport nativ pentru diferite formate video, dar cand ai un magazin de aplicatii precum Google Play la dispozitie nici un filmulet nu poate fi prea greu de vizionat.

Internet: Capabil de viteze 3G de pana la 7.2 Mbps si cu Wi-Fi 802.11 b/g, cu acest telefon reusesc sa citesc zilnic despre telefoane  pe computerblog.ro fara probleme.

Baterie: Acesta este capitolul la care acest smartphone se apropie de cele dincategoria celor high-end si nu in felul pozitiv deoarece dupa nici o zi de utilizare moderata trebuie reincarcat.

Concluzii: LG Optimus One desi are cateva minusuri la capitolul camera, procesor si rezolutie a ecranului pluseaza la capitolul portabilitate unde este mult mai usor de manevrat fata de terminalele cu dimensiuni ale ecranului de peste 4.5 inch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu